Binnen schilder

Wilt u de muren van uw binnenruimten schilderen en behangen, of zijn kozijnen en deuren toe aan een nieuwe laag verf? Is de gehele stijl van het totale interieur van uw huis of bedrijfspand aan verandering toe? Met vakkundige kennis en ruime ervaring kunnen wij al uw interieur, schilder- en wandafwerking uitvoeren. We toveren elke binnenruimte met stijl en kleur om tot een nieuwe binnen beleving. Met een representatief eindresultaat, waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen. Service en u ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Bij onze werkwijze vindt u meer informatie over hoe wij te werk gaan.

huis1 huis2 huis3 huis4 huis5 huis6

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Verf, glans en kleur zijn uw vrienden. Wij staan ook als binnen schilder graag klaar voor particuliere huiseigenaren, VvE’s en bedrijven om uw binnenruimten met ons vakwerk en kundig oog te verfraaien. En om daarbij de levensomgeving niet onnodig te belasten gebruiken wij milieuvriendelijke producten.

Wij zijn ijzersterk in alle binnen activiteiten. En ook in exclusief schilderwerk met hoogglans, restauratie en herstel van plafonds, oude sierornamenten en -lijsten. Wij mogen ons niet voor niks Meesterschilders noemen. Onder diensten leest u meer over onze specialisaties en wat wij voor u kunnen betekenen.