Buitenschilderwerk

Goed schilderwerk beschermt en verfraait uw huis. Het mag best gezien worden als investering om uw woning of bedrijfspand in goede conditie te houden. Kozijnen, deuren, gevelbetimmering of buitenmuren worden door een goede verflaag namelijk beschermt tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

Een huis wat strak in de lak zit heeft een mooie en verzorgde uitstraling. En om dat zo lang mogelijk te behouden gebruik ik A-kwaliteit materiaal en moderne technieken. Ik besteed veel aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het buiten schilderen worden hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen gebruikt. Dit zorgt voor een zeer strak en duurzaam schilderwerk wat lang mooi blijft.  Tijdig onderhoud voorkomt houtrot en daarmee de vervanging van deuren en kozijnen of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Buitenschilderwerk is ongeveer eens per vijf jaar toe aan een nieuwe verflaag.

 voor1 na1

Meesterschilderwerk

Bij Meesterschilder “de Hondsrug” is uw schilderwerk in vakkundige handen. Het inhuren van een meesterschilder levert u een besparing op. Niet alleen wordt het werk snel uitgevoerd ook is uw buitenschilderwerk  gegarandeerd beschermt tegen alle weerselementen!