Werkwijze

Aanvraag offerte
Nadat een afspraak gemaakt is, vindt op korte termijn een kennismakingsgesprek plaats. Dit gebeurt op locatie van de opdrachtgever, omdat tijdens dit gesprek ook een rondgang door het object wordt gemaakt. Tijdens deze inspectie, die overigens geheel vrijblijvend is, worden de wensen besproken en kan u de eerste adviezen verwachten. Wij zullen met onze professionele blik inzicht nemen in welke onderdelen aangepakt moeten worden voor een gewenst resultaat.

Wij zullen binnen 3 à 4 werkdagen een offerte opstellen. In onze offerte krijgt u een overzichtelijke weergave van de kosten, maar ook een werkschema en een duidelijk overzicht van de inhoud van het werk. Wij nemen ook in  de offerte de mogelijkheden voor op de BTW-regeling (6 of 21% btw).

Offerte opstellen
Wij stellen een scherpe offerte voor u op.

Uitvoering van het schilderwerk
Tijdens de uitvoering, of het nu gaat om een relatief kleine klus of een grootschalig project, werken wij vakkundig en schoon. Omdat de werkzaamheden duidelijk zijn besproken en vastgelegd in de voorbereiding, zal het resultaat geen verrassingen opleveren met betrekking tot meerwerk en aansluiten bij wensen van de klant.

Nazorg: zeker stellen of alles naar wens is
Wanneer het project is uitgevoerd, zullen wij met behulp van een opleverlijst alle onderdelen van het werk controleren en bespreken. Zijn er nog delen niet geheel naar wens, dan wordt hiervoor een passende oplossing gezocht, dit zijn 1 van de zekerheden van de Meesterschilders “de Hondsrug”